неделя, 6 декември 2009 г.

Дядо стана тотомилионер заради забравени очила

Тотото разкри вчера малко от мистерията около последните милионери в България, които взеха по 1 680 000 лева от джакпота. Той падна преди няколко седмици. Оказва се, че и двата печеливши фиша са пуснати в Старозагорско.

Единият от бъдещите милионери тръгнал към пункта, но забравил очилата си. Съпругата му също не била с него и заради това той се отказал от предварително избраната комбинация. Вместо това взел готов попълнен фиш за 2,40 лева. След това не повярвал на очите си, когато в него открил печелившата комбинация.

Другото семейство тотобогаташи пък са дълбоко вярващи и са убедени, че Господ им изпратил джакпота, защото са добри хора.

Мъжът бил толкова развълнуван от случилото се, че дори забравил своя отрязък, когато тръгнал към централата на тотото в София, за да вземе печалбата си. Служителите там обаче му съдействали и той вече е законен милионер.

Семейството вече е разпределило парите. Те смятат да започнат нов живот в чужбина, където живее синът им, и да стартират малък бизнес със сумата, която е над 800 000 евро. Част от парите ще отидат и за благотворителни каузи в България.

Според данните на тотото над 80% от хората продължават да играят с дати от рождени дни на близки или пък важни за фамилията събития. Заради това при излизане на число над 31 обикновено има прекалено малко печеливши.

В понеделник тотото ще направи и благотворителен обед за сираци в столичния хотел “Шератон”.

източник на информация: в-к „24часа”

Няма коментари:

Публикуване на коментар