понеделник, 23 ноември 2009 г.

Как да се преборим с хлебарките ...



Хлебарките са напастта на модерното поколение. Всеки живял в голям, еднакъв, панелен и сив социалистически блок знае това. Всеядни, непретенциозни, ултра издръжливи малките бързоходци са обект на не един фантастичен сценарий за унищожението на нашата синя планета. Малките гадчета бързо и ненаситно се множат и развиват, правейки колонии със скоростта на светлината. Разните му там отрови дето ги трепят до крак обикновено не помагат, а по-скоро ги настървяват да се множат по-бързо, откликвайки на естественият повика на самосъхранението
Търсейки решение на проблема с бившата малка колонийка, която си пренесохме в нашето ново жилище, ще ви предложа алтернативен вариант за ликвидиране на многокраката напаст, даже и с риск да ви обвинят за хлебарков геноцид.
Ето и решението:
Взимате един трилитров буркан от туршия. Тези от вас които са от “село” знаят от къде да се снабдят с такъв. Другите, се запознайте с горепосочените. Изпразнете бавно и напоително буркана от съдържанието му, викайки “Наздраве”, “Тяхната мама”, “Победа” и “Само ЦСКА”. Тези викове, ще са прекрасно допълнение към хлебарковият хепънинг, както и добре ще отиват на хубавата силистренска кайсиева ракия.
След като изпразните буркана, е време за физически упражнения. Упражненията са добри за борба със стрес, офисни схващания и гадене на ракия вън от кръвта. Угасете лампите и се притаете в тъмнината. След известно време ще чуете малките вагабонти да трополят в тъмнината, в търсене на манджа и нещо за задоволяване на сексуалните нужди (спомнете си за повика на самосъхранението). Сега е момента да заловите няколко. За да решите генерално въпросът, ви трябват не по-малко от 42 екземпляра. Внимавайте с това какво хващате в тъмнината и happy hunting (успешен лов).
Приемам, че сте се справили с поставената задача с цената на няколко натъртвания и един шамар от гаджето на приятеля ви, задето сте заловили хлебарката тичаща по гърдите й. Не е честно, знам - та вие само сте ловили хлебарки. Както и да е. Заловените пленници ги пускате в предварително изпразненият буркан. Без храна, без вода и без никакво порно.
В този условен “Биг Брадър” те ще изживеят полагащото им се време от хлебарковият бог, преди СМЪРТ на хлебарките да ги посети. Често, по нощите другите хлебарки ще си устройват посещения около буркана, присмивайки се на нещастниците вътре, но те и не подозират истината.
След няколко дена затворничество, дребните и вредните ще се окажат пред дилемата свобода или смърт. Двете са много странно преплетени и минават по пътя на доста африкански племена - демек канибализма. С други думи – някои ще бъдат закуска, други ще закусват. Така в течение на до 3 седмици, в зависимост от това колко добре сте ги хранили преди това, ще започнат да се отделят няколко екземпляра. Те са видимо по-големи, мускулите са им добре оформени, а шкембета нямат. И се справят ужасяващо добре с приготвянето на закуска.
На 3-тата седмица (приблизително), двете останали хлебарки ще се сборят коя да направи закуската. Едната определено ще я направи, като по този начин ще има закуска за още една седмица. Оставете я в буркан-2. След това упражнение ще имате агресивен, мускулест, определено по-едър и гладен ХЛЕБАРКОУБИЕЦ.
Хлебаркоубиеца се държи гладен в буркана и се пуска веднъж седмично на паша. След 5 седмична употреба няма да има колония.
След унищожване на вашата си колония, можете да го отдадете под наем.
Успех
blog.bg


Чак днес, след толкова време, успах да отворя пощенската си кутия и да започна да трия системните съобщения.
И тогава видях едно писво от Пламен Колев - истинският автор на тази статия.
Изказвам, макар и късно моите искрени извинения, но материала го копирах от друг блог и съм сложил линк само към него.
Постъпката ми е неволна, защото аз съм самоук издател на подобие на вестник, но въпреки всичко се старая да отбелязвам източниците на информацията.
Ето и линка към самата статия на автора

Няма коментари:

Публикуване на коментар