вторник, 2 февруари 2010 г.

Умници обзорват

Сергей Станишев отново седна на премиерския стол. Късно снощи той се е промъкнал в Министерски съвет, навел се е до вратата на министър-председателя и си казал: „Добре, че не върнах ключовете!”
***
Новият зам-министър на финансите Илиян Михов, който заряза работата си в Сингапур, за да дойде да кърпи бюджета в България, бил посрещнат от Румяна Желева с думите: „Е, как е там в Африка?”
***
След Симеон Дянков и Кристалина Георгиева напусна Световната банка, за да работи за България. По този повод от Световната банка коментираха: „Вече излизаме от кризата…”
***
След като ЦСКА назначи за треньор румънеца Андоне, който доведе със себе си и двама румънски футболисти, от ръководството на клуба вече обявиха и целите- участие в Шампионската мамаЛига.
***
След като в Бургас бяха откраднати 7 кг. вибратори от сексшоп, крадците коментираха: „7 кг.- 7 кг. – напълно ни задоволява!”
***
През седмицата стана ясно, че в Перник отваря врати частен университет, където лекциите ще водят предимно европейски преподаватели. Стана ясно и коя е първата директива от управата на университета към европейските преподаватели: „Забравете оценката „2″, защото винкело е много твърд!
***
От управата на университета обясниха какъв ще е изпитът за влизане – всеки пернишки кандидат-студент тряба да произнесе правилно думите „филиал“ и „лекция”.
***
Ивана тръгва на турне. Според непотвърдени информации за турнето са наети два тира за сцената и един тир за Ивана.



Писмо на шефовете на Нова тв до Милен Цветков: „Значи правителството- виновни, депутатите- виновни, Бойко Борисов виновен, а ти като праиш пари на твоа собствен риск, оти ти праиш пари, ти прекъсваш да праиш пари! Маймуно мръснаа, ти колко си долен, въшко такава, уволнен си! Да, така шъ ми седиш, маймунке мръсна, така шъ ми седиш! Ние ще дойдем там в студиото, ама тебе няма да те има…“
***
Венета Райкова наскоро била засечена да си купува черна рокля… за погребението на следващия си гост.
***
Софи Маринова и Дачо се събраха. Даже двамата вече работили по въпроса Дачо да си има сестриче.
***
В интервю за известно списание актрисата Лив Тайлър се върна към спомени от детството: „До втори клас бях непобедима в играта на криеница, защото никой не се сещаше да ме потърси в устата на баща ми.“
***
През тази седмица Кристина Тарашкова от жълтия вестник „Галерия“ в интервю разказа за един свой натрапчив сън. Постоянно сънувала, че е предала Богу дух и се запътва към св.Петър. Още щом го заслепила светлината, отразена от 5-диоптровата лупа на Тарашкова, св.Петър разбрал кой идва при него и с възмущение и лека погнуса казал: „Вие веднага тръгвайте към девети кръг на ада!“ „Но как…защо – започнала през сълзи обърканата Тарашкова – вие сигурно сте гневен за онзи материал от „Галерия„, в който бяхме писали, че сте имал хомосексуална връзка с апостол Павел, но аз нали съм жена, изтъкана от висок морал, спрях публикуването на статията.“ „Така е- казал св.Петър с треперещ от вълнение глас и засилваща се неприязън към лицемерната леличка, която в този момент от страх като че ли цялата се била скрила зад лупите си- но пуснахте онази статия, в която ме изкарвате геронтофил и участник в кръвосмешение.”
***
През седмицата министър Божидар Димитров си чати с народа в сайта на Бареков. По време на чатенето настанало объркване, защото Божидар Димитров използвал и трите си агентурни ник нейма- Кардам, Тервел и Телериг.
***
През тази седмица Волен Сидеров бе на официална ауиденция при папа Бенедикт XVI във Ватикана. В началото папата му казал: „Сине мой, един е Господът, на когото трябва да се молиш и безпрекословно да служиш“, а Сидеров отвърнал: „Така е, ама той сега е на посещение в Турция“.
***
По случай рождения й ден приятелите на Татяна Дончева й устроили празненство с торта. Преди да духне свещичките, една от приятелките й казала: „Танче, пожелай си нещо преди да духнеш свещичките.“ Дончева си пожелала: „Дано това да не е последното ми духане за тази година.“


Няма коментари:

Публикуване на коментар